KONYA / SELÇUKLU - Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu

2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Yazılı Sınav Takvimi

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK BELİRTİLEN RANDEVU TARİHİNDE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Ara

Okulumuzda yapılacak olan okul geneli Kazanım Değerlendirme Sınavlarında öğrencilerimizinalmış oldukları tüm puanların yıl sonu ortalamalarına göre sınıf seviyelerine göre ilk 3‘e giren öğrencilerimize ödül verilecektir.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem 1.Yazılı Sınav Takvimi

18 Eylül 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli haftalık ders programlarıdır.

Tem

OKULUMUZ SERVİS İHALESİ 16.08.2023 TARİHİNDE SAAT 11.00'DA A BLOK MÜDÜR ODASINDA YAPILACAKTIR. ŞARTNAME EKTEDİR.

OKUL TANITIM SINAVI SONUÇLARI

Şbt