KONYA / SELÇUKLU - Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu

Ramazan Ayı Etkinlikleri

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri tarafından Ramazan ayında çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Öğrenciler tarafından hatim yapılacak. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapılacak.(Gıda yardımında bulunmak isteyen Velilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile iletişime geçebilir).Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenecek.

05-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 21:00 - Görüntülenme: 41