KONYA / SELÇUKLU - Cumhuriyet Mah. Ahmet Haşhaş Ortaokulu

Cumhuriyet Mah. Ahmet Haşhaş Ortaokulu

Şeyh Şamil Mahallesi Barış Sokak Selçuklu/KONYA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Derslik :27<
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - ----------
Ulaşım
Cumhuriyet Otobüslerinin hepsi okulumuzun yanından geçmektedir. Binkonut ve Cumhuriyet dolmuşları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Binkonutlar pazarı ve binkonutlar oval çarşının arkasında.
----------
Taban-Tavan Puan Bilgileri